به روزرسانی گوشی را چه زمانی انجام دهیم
گوشی موبایل

همه چیز درباره به روز رسانی گوشی‌های اندرویدی

موضوع صحبت اینکه چطور گوشی خود را به بهترین نحو آپدیت کنیم تا بیشترین بازدهی را برای ما داشته باشد. باید این نکته را بدانید که بروزرسانی موبایل شاید در ظاهر کار خیلی ساده ای به نظر برسد اما در باطن دارای توجهاتی هست که اگر بدان دقت نشود ثمرات…

موضوع صحبت اینکه چطور گوشی خود را به بهترین نحو آپدیت کنیم تا بیشترین بازدهی را برای ما داشته باشد.

باید این نکته را بدانید که بروزرسانی موبایل شاید در ظاهر کار خیلی ساده ای به نظر برسد اما در باطن دارای توجهاتی هست که اگر بدان دقت نشود ثمرات بدی به همراه دارد.

هرگاه شرکت‌های تولید کننده گوشی هوشمند، نسخه جدید سیستم عامل خود را منتشر می‌کنند، بسیاری از کاربران به دنبال بهترین راه برای آپدیت گوشی خود هستند.

در این مقاله قصد داریم بهترین روش آپدیت گوشی را با استفاده از روش‌های مختلفی که در دسترس هستند، معرفی کنیم.

راهنمای جامع بهترین روش آپدیت گوشی

آپدیت از طریق OTA:

OTA یا Over the Air یکی از روش‌های رایج برای آپدیت گوشی است.

با استفاده از این روش، کاربران می‌توانند به راحتی و با چند کلیک ساده، نسخه جدید سیستم عامل را روی گوشی خود نصب کنند.

برای این کار، فقط کافیست به تنظیمات گوشی خود بروید، بخش “درباره دستگاه” را انتخاب کنید و سپس گزینه “آپدیت نرم افزار” را بزنید.

آپدیت با استفاده از کامپیوتر:

این روش برای کاربرانی مناسب است که به دلایلی نمی‌توانند از OTA استفاده کنند. برای اینکار، ابتدا باید در وب‌سایت تولید کننده گوشی مورد نظر خود، فایل آپدیت جدید را دانلود کرده و آن را روی کامپیوتر خود نصب کنید.

سپس گوشی خود را با استفاده از کابل USB به کامپیوتر متصل کرده و فایل آپدیت را روی گوشی خود نصب کنید.

آپدیت با استفاده از ریکاوری:

این روش برای کاربرانی مناسب است که به دنبال انجام تغییرات بزرگ در سیستم عامل گوشی خود هستند، مثل روت کردن گوشی یا نصب رام سفارشی.

برای این کار، باید ابتدا فایل آپدیت را دانلود کنید و آن را در حافظه گوشی خود ذخیره کنید.

سپس گوشی خود را خاموش کرده و به صورت همزمان دکمه‌های “راست گرد”، “پاور” و “ولوم پایین” را فشار دهید تا به حالت ریکاوری بروید. سپس با استفاده از کلیدهای ولوم، به فایل آپدیت بروید و آن را نصب کنید.

توصیه‌های قبل از آپدیت گوشی:

  • قبل از انجام آپدیت، حتماً فایل پشتیبان گیری کنید تا در صورت بروز مشکلاتی، اطلاعات خود را از دست ندهید.
  • قبل از آپدیت، بهتر است باتری گوشی خود را به حداقل 50% شارژ کنید.
  • همیشه فایل آپدیت جدید را از منابع معتبر و رسمی دانلود کنید. استفاده از فایل‌های نامعتبر و غیررسمی ممکن است باعث بروز مشکلاتی در گوشی شما شود.
  • در صورتی که به دنبال روت کردن گوشی یا نصب رام سفارشی هستید، حتماً قبل از آپدیت، دستگاه خود را به حالت فکتوری ریست برگردانید تا به مشکلاتی برخورد نکنید.
  • اگر حین آپدیت به مشکل برخوردید، بهتر است فرآیند آپدیت را به پایان نرسانید و به گوشی خود دست نزنید تا باعث خرابی دائمی گوشی نشوید. در این صورت بهتر است با پشتیبانی تولید کننده گوشی خود تماس بگیرید.

نکته اول اینکه هر وقت به امید خدا گوشی نو و جدیدی خریدید قبل از شروع استفاده از آن به نظر من در گام اول باید به قسمت تنظیمات گوشی رفته و بخش آپدیت و بروزرسانی را چک کنید.

اگر هر آپدیت جدیدی بود ابتدا توضیحات و موارد قابل ذکر برای آن آپدیت را مطالعه و در صورت لزوم می توانید آن را دانلود و نصب کنید.

مورد بعدی که خیلی از افراد رعایت نمی‌کنند و به تبع آن دچار یک سری مشکلات و مسائل پس از آپدیت می‌شوند این است که پس از آپدیت سریع شروع به نصب برنامه‌های دلخواه روی گوشی موبایل می‌کنند و مشغول استفاده از موبایل می‌شوند.

زمان مناسب آپدیت گوشی

آسان ترین روش آپدیت گوشی چیست؟

نکته‌ای که اینجا وجود دارد و اصل موضوع این آموزش هست که پس از اینکه تمام آپدیت‌های تلفن همراه خود را انجام دهید و قبل از استفاده و کماکان که گوشی شما نو هست و هنوز اطلاعاتی را وارد گوشی نکردید.

یک اقدام دیگر هم باید انجام دهیم که به نظر من این کار یک جورایی مکملی برای آپدیت تلفن همراه شما محسوب می‌شود و تأثیر آپدیت را دو چندان می‌کنند.

اینکه بعد از آپدیت گوشی خود را به تنظیمات کارخانه برگردانید یا اصطلاحاً ریست فکتوری (reset factory) کنیدش. با این کار اپدیت قشنگ روی گوشی شما می‌نشیند و در‌واقع سیستم عامل تلفن همراه به کلی پوست اندازی می‌کند.

تذکر مهم:

هیچ وقت گوشی موبایلی که درونش اطلاعات شما هست را به هیچ وجه بدون داشتن نسخه بکاپ یا پشتیبان از آن اطلاعات، ریست یا بازگشت به تنظیمات کارخانه نکنید.

چون تمام اطلاعات و فایل‌های شما شامل فیلم،عکس،آهنگ،اکانت‌های شما روی آن تلفن به کلی پاک می‌شود.

دوستان ریست گوشی پس از آپدیت کاملاً اختیاری بوده و کسی شما را مجبور به اینکار نمی‌کند و حتی شاید این مورد را جایی نشنیده باشید و اینجا اولین باری بود که کسی چنین موضوعی را بیان می‌کند.

عزیزان من هم این نکته را با تجربه بدست آوردم و هیچ کسی در این مورد چیزی به من نگفته بود.

تا اینکه با بررسی های مختلف روی انواع مدل های تلفن همراه به اثرات شگفت آور آن پی بردم.

همچنین باید خدمت شما عرض کنم که موارد گفته شده در این آموزش کاملا اختیاری بوده و بنده هیچ کس را مجبور به انجام این کار نمی کنم و فقط سعی داشتم تجارب شخصی خودم را در این باره بیان کرده باشم.

انجام ریست فکتوری بعد از آپدیت را تاثیرش را زمانی می‌فهمید که سایر افراد پس از آپدیت گوشی موبایل خود به انواع مشکلات از قبیل کندی،داغ شدن گوشی،هنگ کردن و غیره برخوردند و علتش را هم نمی‌دانند.

این موارد باعث شده که از آپدیت شدن گوشی می‌ترسند و تجربه‌ای ناخوشایند از اینکار دارند و به سایرین هم توصیه می‌کنند که به هیچ وجه تلفن خود را آپدیت نکنید.

ولی شما با رعایت این نکته یا اصلاً به این موضوعات و دغدغه های بی مورد برنمی‌خورید یا به حداقل می‌رسد. و در اکثر موارد موبایل شما به سلامت کار می کند.

به روزرسانی اندروید گوشی را چه زمانی انجام دهیم؟

خب شاید بپرسید اگر که مثلاً چند وقته داریم با تلفن همراه کار می‌کنیم و درون گوشی پر از اطلاعات شخصی است و ناگهان یک آپدیتی برای تلفن می‌آید آنوقت باید چه کنیم؟

نکته مهمی را که باید بدانید اینکه هیچ وقت از اولین نفراتی نباشید که تلفن خود را آپدیت می‌کند.

چون به نظرم در اینصورت با عرض معذرت باید بگویم موش آزمایشگاهی شرکت‌های سازنده می‌شوید که آپدیتی را که امروز به بازار اومده و هنوز جواب خود را به طور کامل پس نداده،نصب کرده‌اید و ممکن است به مشکلات فراوانی بر بخورید.

در این مواقع توصیه ما این است که بگذارید حداقل یک ماه از انتشار آپدیت بگذرد و افراد مختلفی از سراسر دنیا آن را نصب و بررسی کنند و آنوقت اگر مشکلی نداشت شما با خیال راحت آن آپدیت را نصب و استفاده کنید.

موضوع دوم درباره این سؤال بود که موبایلی که درون آن اطلاعات حساس و مهم هست را پس از آپدیت که نمی‌توان بازگشت به حالت کارخانه یا ریست فکتوری کرد.

چون که خودتان که از من بهتر می‌دانید که در اینصورت تمام اطلاعات و فایل‌های گوشی شما پاک می‌شود و گوشی می‌شود مثل روز اولی که خریدید و نو نو هست.

خب در اینجور مواقع دیگر نمی‌توانید پس از آپدیت،گوشی را را ریست فکتوری کنید و به هیچ وجه هم نباید چنین کاری را انجام دهید و باید به همان صورت از گوشی استفاده کنید.

یا اینکه وسواس داشته باشید و شرایط و امکاناتی را داشته باشید که بتوانید از تمام اطلاعات گوشی موبایل بکاپ بگیرید و آن را به جایی دیگه‌ای انتقال دهید تا بتوانید پس از آپدیت و ریست گوشی مجدداً آن اطلاعات را روی گوشی ریخته و ازش استفاده کنید.

برای نتیجه گیری این مطلب آموزشی باید گفت که همیشه بهتر است در صورت عدم مطمئن بودن از روش آپدیت، از یک فروشنده معتبر گوشی خود کمک بخواهید تا با بهترین روش اقدام به آپدیت کنید و از سیستم عامل جدید لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up