حذف یا دیلیت اکانت تلگرام را چطورانجام دهیم

به نام خدا و عرض سلام خدمت تمامی کاربران مجله علمی آموزشی فندک , در این مقاله در خصوص نحوه و چگونگی حذف و دیلیت اکانت کامل تلگرام صحبت کردیم

این آموزش را تا آخر با ما همراه باشید تا به راحتی و بدون هیچ مشکلی بتوانید اکانت خود را در پیامرسان محبوب و قدرتمند تلگرام حذف کنید

دوستان عزیز قبل از حذف کردن اکانت خود در تلگرام باید به چند تا نکته توجه کنید
اول اینکه بعد از پاک شدن اکانت شما روی سرور های تلگرام دیگر امکان بازگشت مجدد به آن اکانت وجود ندارد این هشداری هست که خود برنامه تلگرام زمانی که شما می‌خواهید دیلیت اکانت کنید به شما می‌دهد و اتمام حجت آخر را با شما عزیزان انجام می‌دهد

باید به شما بگویم پس از حذف اکانتی که در این برنامه یعنی تلگرام داشتید تمام محتویات در آن یعنی هر چی کانال یا گروه و هر چتی که با سایر کاربران در این پیام رسان داشتید از بین می‌رود
و به تبع آن تمامی فیلم و عکس و سایر اطلاعات شما هم پاک می‌شود پس توصیه اکید اینکه قبل از اینکار حتماً از اطلاعات مهم و حساس خود بکاپ بگیرید

دلایل و علت‌های دیلیت اکانت تلگرام

خب دلیل های زیادی وجود دارد که یه کاربر تصمیم می‌گیرد که اکانت خود را در تلگرام پاک کند
از جمله این علت‌ها می‌توان به عدم احتیاج و نیاز کاربر به این پیامرسان
یا سایر موارد مثل دلایل قانونی که مثلاً تلگرام در یک کشوری فیلتر می‌شود
و کاربران حق استفاده از آن را به صورت مستقیم ندارند

دوستان توجه داشته باشید که برنامه تلگرام خیلی امکانات زیادی داره و در سیستم عامل های مختلف و در هر پلتفرمی قابل نصب و اجراست و خیلی از افراد علاوه بر تلفن همراه خود در کامپیوتر شخصی خود هم تلگرام را نصب و استفاده می‌کنند

ولی این نکته را بدانید که شما می‌توانید یک اکانت داشته باشید و در دستگاه‌های مختلف از آن استفاده کنید ولی بدانید پس ازدیلیت اکانت تلگرام تمامی این دستگاه‌ها دسترسی شان را به آن اکانت از دست می‌دهند

نحوه دیلیت اکانت تلگرام

تا اینجا که رسیدیم بد نیست که یه نکته را متذکر بشوم که دوستان و عزیزانی که به قصد فرار از ریپورت و محدودیتی که تلگرام روی اکانت آن‌ها ایجاد کرده قصد حذف اکانت خود را دارند باید به این امر آگاه شوند که محدودیت روی شماره تلفن شما ایجاد می‌شود و اگر بعداً با آن شماره دوباره اکانتی بسازید شاید هنوز در ریپورت تلگرام باشید.

آیا مخاطبین من متوجه دیلیت اکانت می‌شوند

توجه داشته باشید وقتی شما اکانت تلگرام خود را حذف کنید تمامی گفتگو های شما با مخاطب های شما همچنان برای آن‌ها پابرجاست ولی در اکانت آن‌ها پروفایل شما به عنوان deleted account زده میشه و زمان آخرین حضور شما هم به a long time ago تغییر پیدا می‌کند

خب بلاخره رسیدیم به اصل مطلب یعنی نحوه درست دلیت اکانت تلگرام شما

قبلش بگم شما برای این کار از سایر افراد و بعضی اپلیکیشن ها برای حذف حساب خود استفاده کنید که به هیچ وجه توصیه نمیشه چون ممکنه در این حین از اطلاعات حساس و خصوصی شما در این پیامرسان سؤاستفاده شود. ما در اینجا بهترین و استانداردترین روش را آموزش می‌دهیم

در مرحله اول شما عبارت delete telegram account را در گوگل سرچ می کنید. در اکثر مواقع اولین رکورد و سایتی که برای شما به نمایش در می‌آید برای خود شرکت تلگرام هست و همون لینک مستقیمی هست که شما برای حذف حساب خود نیاز دارید

دوست عزیز به یاد داشته باش اگر تلگرام در کشور شما مسدود و فیلتر هست برای وارد شدن به سایت مورد نظر و اقدام به حذف اکانت خود نیاز به vpn یا به تعبیری احتیاج به فیلترشکن دارید

پس از کار بالا و وارد شدن به آن صفحه که معمولاً با این آدرس هست https://my.telegram.org/auth
که در اینجا از شماره تلفنی که با آن این اکانت را باز کردید و الان قصد حذف آن را دارید را می‌خواهد که معمولاً به این شکل باید شماره را وارد کنید: شماره تلفن بدون صفر اول + کد کشور + (+) و یه مثال بخام بزنم اینکه اگه شما در ایران زندگی می‌کنید و شماره تلفن شما ۰۹۱۱۲۳۴۵۶۷۸ هست شما باید در کادر مربوطه چنین چیزی را وارد کنید: ۹۱۱۲۳۴۵۶۷۸+

بعد از مرحله بالا یه کدی به اکانت تلگرام شما ارسال می‌شود که شامل اعداد و حروف بزرگ و کوچک و … هست که باید دقیقاً این کد را بدون هیچ تغییری در همان فرم ذکر شده بالا پس از تأیید شماره موبایل وارد کنید و در نهایت به درستی در سایت تلگرام در قسمت حذف اکانت وارد می‌شوید

پس از وارد شدن یه چند تا گزینه مقابل شماست که روی Delete Account کلیک می‌کنید که وارد صفحه دیگری می‌شوید که در آنجا شماره موبایل شما در کنار یک فرم خالی و سفید زده هست که در آن فرم باید دلیل حذف اکانت خود را در تلگرام بنویسید که برای مدیران تلگرام ارسال می‌شود که اگر مشکل و ضعفی در این پیامرسان موجود هست که شما را آزرده و ناراحت کرده سریعاً برطرف سازند. به هر حال اختیاری هست و میتوانید روی done کلیک کنید تا به مرحله آخر روید

در اینجا هم برای آخرین بار تلگرام از شما می‌پرسد که آیا واقعاً می‌خواهید اکانت خود را دلیت یا حذف کنید و به شما هشدار می‌دهد با اینکار تمامی اطلاعات موجود در اکانت خود را از دست میدهید
و شما می‌توانید با کلیک روی عبارت قرمز رنگ Yes, delete my account اکانت خود را برای همیشه در این پیام رسان پاک کنید

بریم و آخرین سؤال معمول را در رابطه با دلیت اکانت برنامه تلگرام توضیح بدیم و مقاله را به اتمام برسانیم.

خیلی از افراد می‌پرسند که آیا بعد از حذف حساب کاربری خودم آیا مجدد می‌توانم از نو در این پیامرسان اکانت بسازم و شروع به فعالیت کنم؟

در پاسخ باید بگوییم قطعاً بله… اما یه چند تا نکته در این رابطه وجود داره که اگه بهش توجه نشه مشکل ساز میشه

یادتان هست موقع حذف اکانت , چندبار تلگرام از شما پرسید که آیا از انجام این کار مطمئنید و شما جواب بله دادید و به تلگرام فهماندید که حالا به هر دلایلی برای مدت کوتاه یا همیشه قصد دیلیت کردن حساب خود را دارید

و اگر بعد از حذف اکانت سریعاً دوباره بخواهید با همون شماره حساب جدیدی بسازید تلگرام به شما مشکوک شده و ممکن هست شما را اسپم بخواند و محدودیت‌هایی برای شما ایجاد کند

پس توصیه ما این هست حداقل برای ساخت حساب جدید یه چند هفته‌ای صبر کنید تا احیاناً دچار مشکلی نشوید.

مقاله هک اکانت تلگرام واقعیت یا دروغ هم در مجله فندک تدوین شده آنرا مطالعه فرمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *