مزیت و چرایی آپدیت کردن گوشی
  1. خانه
  2. اپلیکیشن گوشی موبایل
  3. آپدیت گوشی خوب است یا بد / معایب آپدیت نبودن موبایل
اپلیکیشن گوشی موبایل

آپدیت گوشی خوب است یا بد / معایب آپدیت نبودن موبایل

تلفن همراه هوشمند شما امروزه تبدیل به یکی ازمهمترین اجزای زندگی شما شده است و اگر شما هنگام استفاده از آن به خلل یا مشکلی بربخورید چقدر می‌تواند برای شما اعصاب خردکن باشد. یه نکته‌ای که من لازم می‌دانم بگم اینکه به نظر من بروز و آپدیت بودن در هر…

دوره‌های در تخفیف

عجله کن! تکرار نمی شه…

تلفن همراه هوشمند شما امروزه تبدیل به یکی ازمهمترین اجزای زندگی شما شده است و اگر شما هنگام استفاده از آن به خلل یا مشکلی بربخورید چقدر می‌تواند برای شما اعصاب خردکن باشد.

یه نکته‌ای که من لازم می‌دانم بگم اینکه به نظر من بروز و آپدیت بودن در هر کاری خوب هست به شرطی که به موقع و در شرایط درست این آپدیت برای هر موردی رخ داد و زودتر و دیرتر انجام دادن آن از زمان مناسبش کارایی و سود چندانی برای ما نخواهد داشت.

در این مطلب آموزشی که به همراه یک ویدئو اختصاصی در رابطه با همین موضوع ضبط شده است شما خیلی واضح و گویا متوجه می‌شوید که چه موقع باید گوشی موبایل خود را آپدیت کنید و چه زمانی باید صبر کنید و فعلاً سیستم عامل و نرم‌افزار تلفن خود را به روز نکنید.

چگونه گوشی موبایل را آسوده آپدیت کنیم؟

اگر در ذهن شما هم چنین سؤالاتی در خصوص آپدیت گوشی و یا ابهامات دیگه ای در خصوص عملیات آپدیت و بروزرسانی گوشی وجود دارد، حتماً این فیلم آموزشی را مشاهده فرمایید.

مزیت و چرایی آپدیت کردن گوشی

۱- گوشی اگر آپدیت شود چه فرقی می‌کند؟
۲- درسته که میگن آپدیت موبایل باعث کندی آن می‌شود؟
۳- آیا پس از آپدیت شارژ گوشی زود خالی می‌شود؟
۴- از کجا بفهمیم که چه زمانی باید موبایل خود را آپدیت کنیم؟
۵- آیا فرآیند آپدیتینگ گوشی زمانبر است؟
۶- خودمان می‌توانیم موبایل را آپدیت کنیم یا باید به اشخاص متخصص اینکار را بسپاریم؟
۷- آیا سرعت تلفن همراه پس از آپدیت بیشتر می‌شود؟
۸- آیا امکان دارد پس از انجام آپدیت گوشی موبایل روشن نشود؟

و کلی از موارد مهم دیگه که در این آموزش به آن پرداخته شده است؟

 

 

خب همانطور اگر ویدئو آموزشی نحوه درست آپدیت کردن تلفن همراه را مشاهده کرده باشید. خواهید دید که در نکته اول به این موضوع پرداخته بودیم که آپدیت را از خود منبع اصلی شرکت سازنده موبایل دریافت کنید که بهینه‌ترین نسخه نرم افزاری برای سیستم عامل گوشی شماست.

از نصب سایر سیستم عامل‌های سایر تلفن‌های همراه صرفاً به خاطر داشتن یکسری قابلیت‌ها و امکانات پرهیز کنید که می‌تواند صدمات جدی برای نرم‌افزار و یا سخت‌افزار تلفن هوشمند شما داشته باشد.

گفتیم که فرقی نمی‌کند که از چه سیستم عاملی استفاده نمی‌کنید که چه اندروید باشد از شرکت گوگل و یا آی او اس شرکت اپل و… به هر حال این نکته را مد نظر داشته باشید که هیچ وقت بلافاصله آپدیت یا به روزرسانی که برای گوشی شما آمد آن را نصب و استفاده نکنید.

دلیل این کار را به وضوح در فیلم گفتم که درواقع اجتناب کنید از اینکه موش آزمایشگاهی شرکت‌های نرم افزاری باشید. چون در اکثر مواقع برنامه‌هایی که آپدیتی برای آن‌ها می‌آید عموما دارای نقص و معایبی هستند که از چشم سازنده نرم‌افزار دور مانده اند. که دود این مشکلات نرم افزاری به چشم کسانی خواهد رفت که سریعاً جدیدترین آپدیت‌ها را بدون تست و بررسی اینکه آیا اصلاً این آپدیت به درستی کار می‌کند یا خیر، آن را روی تلفن همراه خود نصب می‌کنند و ممکنه خود را دچا ر مسأله و مشکل کنند.

به هر حال ما چه بگویم یا نگویم، عده‌ای اینکار را انجام می‌دهند و این در همه جای دنیا هم شایع هست و مختص به یک کشور و منطقه خاصی هم نیست.

ما توصیه می‌کنیم شما صبر کنید که هر وقت هر آپدیتی برای هر وسیله‌ای اومد. یکسری از افراد آن را تست و بررسی کنند و بعد گذشت مدت زمانی اگر واقعاً معلوم شد که آپدیت روی تلفن همراه به درستی کار می‌کند آنوقت شما می‌توانید با خیالی آسوده اقدام به آپدیت گوشی خود کنید.

دوستان عزیز این نکته بالا به صورت کلی هست و فرقی نمی‌کند که شما از چه برند تلفن همراه مشابه سونی، سامسونگ، ال جی، اپل، هواوی و… استفاده می‌کنید. که نکات این آموزش تمام این موارد را شامل می‌شود.